Semester och snus

Att köpa snus är för många ett problem under semestern, varför de flesta ser till att packa ner mycket snus i väskan när de åker iväg. För vissa betyder det ett par dosor medan det för andra innebär flera stockar. Oavsett hur mycket man snusar så är det ju viktigt att få med sig så mycket snus som man vet med sig att man kommer att behöva när man är iväg någonstans där man inte kan köpa sitt älskade snus.

Viktigast i väskan?
Jag har många gånger rest tillsammans med riktiga storsnusare, så jag har sett hur just snus ofta intar den absolut viktigaste rollen i packningen. Pass kommer väl först på alla listor när det gäller vad som är viktigast att få ner i packningen, men sedan kommer snus som klar två för väldigt många. Detta kan man ju förstå då det som sagt verkligen kan ställa till det om man tvingas vara utan under en längre tid. Många klarar sig ju inte utan snus ens i en timme, så att vara borta en hel vecka eller mer måste ju vara riktigt jobbigt.

Packa snuset först
För att verkligen vara på den säkra sidan verkar det vettigt att man packar ner sitt snus allra först, kanske till och med långt innan man ska resa så att det verkligen tryggt ligger där i botten av väskan. Så att gå ut och köp snuset nån vecka innan man åker är bra då det gör att risken för att man glömmer det på så sätt inte är särskilt stor.