Vulkan – ett underbarn

Fler och fler tipsar om Vulkan, och det är inte särskilt märkligt när man ser vad Vulkan lyckats med. Vulkan har lyckats med bedriften att ge alla en röst. Alla har vi någon form av specialkunskap som andra gärna vill lära sig av. Samhället avgör vad för slags kunskap som ska värderas högst, vilket innebär att mycket kunskap går förlorad då mycket avskrivs som excentriskt eller meningslöst att kunna. Detta råder Vulkan bot på ett mycket direkt sätt genom deras välkomnande av alla. Att själv få avgöra om ens bok är bra nog är en befriande känsla för många efter att de kanske blivit ombedda att göra förändringar i sin ursprungliga text när de skickat text till storförlagen. Man kan till en början gå till https://en.wikipedia.org/wiki/Self-publishing för att bara få lite wikifakta till en början för att senare gå vidare i sitt sökande efter mer kunskap om denna mycket intressanta företeelse.

Olika varianter
Vulkan erbjuder olika paketlösningar som innebär att både författare med lite mer klirr i kassan och författare med lite mindre klirr kan publicera sina böcker. Man kan välja mellan olika utseende och kvalitet. Vulkan är ytterst hjälpsamma, så om man känner sig osäker på vad man vill ha står de gärna till tjänst för att man lättare ska kunna välja det som passar en själv bäst. De har erfarenhet och kan ge förslag som man själv kanske inte ens tänkt på vilket är positivt då man kanske till exempel tänkt sig ett blankt omslag medan Vulkan föreslår att man kör på ett annat vilket ser snyggare ut.

Pålitlighet
På Vulkan arbetar pålitliga människor med erfarenhet inom området vilket innebär en trygghet för dig när du vill ta hjälp av Vulkan i publicerandet av din bok. Amazon har såklart hoppat på tåget med egenpublicering då de alltid ligger i framkant med trender, vilket man kan se på http://www.amazon.com/gp/seller-account/mm-summary-page.html?topic=200260520.